A rendelések teljesítése és kiszállítása a korlátozások ideje alatt is zavartalanul folytatódik!
logotra.hu

Blog › Egyen pólót a nyári táborba? Naná hogy! Tőlünk nagy mennyiségben is megrendelheted!

Egyen pólót a nyári táborba? Naná hogy! Tőlünk nagy mennyiségben is megrendelheted!

 

Még nem tudhatjuk, hogy a 2021-es nyár mennyire szól majd a gyerekek táborozásáról vagy a nyaralásokról, de feltételezzük a legjobbat és készüljünk fel mindenre! Nyári tábor szervezőként és szülőként sem szabad egy lényegtelennek tűnő apróságról megfeledkezned, ez pedig nem más, mint a gyerekek egyenpólója!

Egyenpóló nyári táborba

De miért kell egyenpóló a nyári táborba?

 

Sokan úgy gondolhatják, hogy egyforma pólót terveztetni minden lurkónak puszta pénzkidobás, és a tábor valójában semmit nem nyer vele.

Hát ez az, ami egyáltalán nem igaz, most pedig azt is eláruljuk, miért.

 

1. Segít könnyen felismerni a kicsiket

 

Ha a gyerekek egyforma pólót viselnek, az sokat segíthet a nyári tábor alkalmazottainak, így ugyanis jóval könnyebb őket felismerni. Ez nyilván nem akkor fontos, amikor a táboron belül vannak, mert akkor kitől kellene őket megkülönböztetni? A fáktól?

 

Ha viszont elviszik őket strandra, múzeumba, vagy bárhová, ahol nagyobb tömeg van, nem árt látni, hol vannak azok, akikre vigyázni kell és kiket nem lenne célszerű akaratuk ellenére betuszkolni a közös buszba. Nem, nem biztos hogy csak hisztiből ellenkezik…

 

 

2. Segít eldönteni, ki kicsoda

 

Sok nyári tábor alkalmaz diák segítőket, akik nem mindig néznek ki sokkal idősebbnek, mint a táborozók. Hogy a szervezők lássák, ki kicsoda és hogy a gyerekek is tudják, kikhez kell fordulniuk a problémáikkal, érdemes más pólót készíttetni az alkalmazottaknak és a lurkóknak.

 

3. Reklámnak sem utolsó

 

Leszámítva az ingyenes táborokat, legtöbbször ez is csak üzlet, aminek reklámra van szüksége a fennmaradáshoz. A hirdetéseken túl erre az egyedi tervezésű póló is tökéletes lehet, hiszen képzeld csak el a következő helyzetet:

 

1-2 gyerkőc felmenője vagy és éppen azon gondolkozol, mivel foglalhatnád le őket a nyári szünetben. A nagyihoz elküldöd őket két hétre, na de még mindig marad közel két hónap a vakációból! Mi legyen?Hirtelen meglátsz egy csapat vidáman futkosó bajkeverőt és feltűnik, hogy mind ugyanazt a pólót viselik: xy nyári tábor.

 

Felcsillan a szemed és egy rövid csekkolás után már jelentkezteted is őket a legközelebb kezdődő táborba.

Arról nem is beszélve, hogy egy tábori pólót a gyerekek valószínűleg máshol is hordani fognak, így pedig „vihetik a hírt” akár az egész országban.

 

Eddig arról beszéltünk, miért jó az egyenpóló közvetlenül a nyári táboroknak. Most viszont lássuk, mit ad ez a gyerekeknek és ezzel mit nyernek közvetetten a tábor szervezői.

 

4. Az összetartozás érzését kelti

 

Vajon miért népszerűek a barátság-nyakláncok, karkötők, gyűrűk vagy a páros pólók és a céges pulcsik? Mert éreztetik a viselőjével, hogy valahová tartozik, valaminek a részese. Így van ez a nyári táboros pólókkal is: a gyerekek különlegesnek tarthatják magukat benne és már csak a viselésével is közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Ez a közösségi élmény nem csak a kicsik társas kapcsolatainak tesz jót, de a pozitív tapasztalatokról beszélnek is, felelevenítik őket és akár évekkel később is ajánlhatják másoknak azt a helyet, ahol rengeteg élményre és barátra tettek szert.

 

5. A póló egy örök emlék marad

 

A nyári táborból hazatérve a gyerekek elrakhatják a pólóikat és ha az később előkerül, bármikor feleleveníthetik a „régi szép időket”. Olyan ez, mint a fényképek, amiket időről-időre megnézegetünk és ugyanúgy nevetünk rajtukmég az ezredik alkalommal is.

 

Ha pedig egy emlék kedves valaki számára, miért ne szeretné megismételni? Vagy az ismerőseinek ajánlani?

 

 

Ha sikerült meggyőznünk arról, hogy a nyári táborokba igen is kell az az egyenpóló, tervezd meg nálunk és rendeld meg a sajátotokat csupán pár perc alatt!

 

Póló tervezés nyári táboroknak

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre

A logotra.hu weboldalán cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Link