A rendelések teljesítése és kiszállítása a korlátozások ideje alatt is zavartalanul folytatódik!
logotra.hu

Blog › Egyedi mellény tavaszra? Itt egy kis kedvcsináló hozzá!

Egyedi mellény tavaszra? Itt egy kis kedvcsináló hozzá!

Azokat az igazi, a szó legszorosabb értelemben vett mellényeket sokan nem szeretik, mert – ami tény az tény – nem valami csinosak. Na de nem minden ruhadarabnak az a lényege, hogy egy divatbemutatón is felvonulhassunk benne, ugye?

Munkaruházatnak, vagy hétköznapi felhasználásra – cégeknek, vagy Neked…

Ha eddig nem gondoltál volna rá, hogy beszerezz egyet, majd most fogsz!

Egyedi mellény

Milyen érvek szólnak a mellény mellett?

 

1. Egy mellény pont annyira meleg, amennyire kell!

 

Tavaszra és őszre a legjobb választás a hűvöskés reggelek és délutánok miatt. Ebben az időszakban sokszor napközben sem árt egy kis extra réteg, de a kabát túlzás lehet, így, ha meg szeretnéd találni a legjobb megoldást, akkor az a mellény lesz. Nem túl meleg, de pont eléggé az. Csak magadra kapod, ha kell, vagy ledobod, ha úgy érzed – még csak nem is foglal sok helyet.

 

Szabadtéri munkákhoz, kertészkedéshez, vagy csak ahhoz, hogy kiszaladj valamiért a boltba – gyakorlatilag bármihez szuper.

 

2. Ott véd, ahol a legjobban fáznál!

 

A hátunk és a mellkasunk egy igen nagy felület, ezért nem meglepő, hogy a leggyakrabban ezeken a területen érezzük, hogy fázunk. Mivel a mellény pontosan ezeket a testrészeket óvja, rengeteget javíthat a komfortérzetünkön, annak ellenére, hogy nincsenek ujjai.A hátat és a derekat egyébként is védeni kell a hűvös levegőtől, ha egészségesek szeretnénk maradni, hiszen szinte minden fontos szervünk a bordáink alatt helyezkedik el.

 

3. Szabadon mozoghatsz benne!

 

Mivel nincsenek ujjai, klasszisokkal könnyebb benne a mozgás, mint egy kabátban. Ez főleg azoknak előnyös, akik munkásmellényként használnák. Mennyivel jobb érzés az, ha meg tudod emelni a karodat normálisan, mint az, amikor már ebbe az egyszerű mozdulatsorba is beleizzadsz, nem?

 

4. Praktikus, mert tarthatsz is benne jó pár dolgot!

 

Rengeteg fajta mellény létezik, így ha olyanra van szükséged, amiben akár kisebb szerszámokat, csavarokat, kulcsokat, mérőszalagokat, vagy más eszközöket is tárolhatsz - találni fogsz. Az ilyen fazonok talán a leghasznosabbak akkor is, ha céges munkaruhának szánnád.

 

5. Emblémázhatod, logózhatod, egyedivé teheted!

 

Céges munkaruhának tökéletes egy ilyen darab, mivel ugyan úgy lehet logóval, szlogennel, vagy bármilyen egyéb, választott mintával ellátni, mint egy pólót, vagy egy kabátot. Több bejegyzésünkben is emlegettük már, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez a márkaépítés szempontjából mennyire fontos!

 

Szóval ha egy kellemesen meleg, egészséges, praktikus és hosszú távon is hasznos ruhával, munkaruhával gazdagítanád magad (vagy a céged), akkor ez a tavasz szóljon az egyedi mellényekről!

 

Nálunk is beszerezhetsz több fajtát is!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre

A logotra.hu weboldalán cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Link