A rendelések teljesítése és kiszállítása a korlátozások ideje alatt is zavartalanul folytatódik!
logotra.hu

 

Szállítási Feltételek

Átvételi módok

Személyes átvételi mód

A telephelyen a termék súlyától és értékétől függetlenül az átvétel díja INGYENES. A telephelyen fizetésre nincs lehetőség. A termékek díját előre kell teljesíteni. A termékátvétellel kapcsolatban előzetes egyeztetésre van szükség, annak időpontjáról és menetéről.

Név: ONE MORE PLUS KFT
Cím: 
2030 Érd Gergely utca 15

Telefon: 06 20 9344 000

Ügyfélszolgálati idő: 09:17:00

E-Mail: info@logotra.hu
 

Szállítás futárszolgálattal

Név: Express One Hungary Kft.
Cím: 1239 Budapest, Európa utca 12.
Tel.: (+36 1) 8 777 400
E-mail: ugyfelszolgalat@expressone.hu

A megrendelt terméket gyártás és előkészítés után átadjuk a szállító cégnek, akik 1-2 munkanapon belül kiszállítják azt. Ennek a folyamatnak az időtartama a megrendelés beérkeztétől számítva a gyártás, előkészítés és kiszállítás folyamatát figyelembe véve 5 munkanapon belül próbáljuk mindig teljesíteni. Egyes esetekben előfordulhatnak késések, melyről minden esetben értesítjük a Megrendelőt.

A megrendelt termék kiszállítás megkezdéséről e-mailben kap értesítést, és a továbbiakban a az adott szállító cég ad információt a csomag érkezésének időpontjáról.

A megrendelt termék átvétele során, a futár jelenlétében kérjük, ellenőrizze le a terméket, hogyha sérült, vagy hibás arról jegyzőkönyv készülhessen, és azonnal rögzítésre kerüljön.

 

A Szállítás díjszabása: 15.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás díja ingyenes.
15.000 Ft alatti rendelés esetén a kiszállítás díja 1490 Ft.
Az árak Magyarország területén értendőek.

 

PDF Letöltése

 

Iratkozz fel hírlevelünkre

A logotra.hu weboldalán cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Link