A rendelések teljesítése és kiszállítása a korlátozások ideje alatt is zavartalanul folytatódik!
logotra.hu

 

Fizetési feltételek

Az alábbi dokumentum leírása a ONE MORE PLUS KFT. –hez tartozó www.logotra.hu fizetési feltételeit tartalmazza. A webáruházból való rendelés esetén tájékozódjon az alábbi ismertető anyagból.

Fizetési módok
 

Banki átutalás

A Felhasználó a megrendelt termékek vételárát banki átutalással teljesíti a Szolgáltatónak a webáruházban történő rendelést követően, mely az OTP BANK-nál lévő és az alábbi bankszámlaszámra történik: 11711065-21247868. A Szolgáltató a vételár bankszámláján való jóváírás után teljesíti a rendelést és küldi el a Felhasználónak. Utaláskor a közlemény rovatba a rendelés számot kell feltüntetni.
 

Online bankkártyás fizetés

A Felhasználó a megrendelt termékek vételárát online bankkártyás fizetéssel egyenlíti ki. A rendszer az OTP Simple Pay rendszere. A fizetés a bank saját titkosított rendszerén keresztül történik. A vásárlónak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Online bankkártyás fizetés" feliratra kattint, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadja.

Az OTP Bank a dombornyomott VISA és MasterCard, Visa Electron és MasterCard Electronic kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben kerülnek elfogadásra, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi!

Vásárlás előtt, ha a Felhasználó, azaz a vásárló nem biztos abban, hogy a kártyája alkalmas interneten történő fizetésre, érdeklődjön bankjánál.

 

PDF Letöltése

 

Iratkozz fel hírlevelünkre

A logotra.hu weboldalán cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Link